Elérhetőségek

Cím és elérhetőségek:

Országos Természetőr Egyesület 1091 Budapest, Üllői út 91/B 3. em. 21.

E-mail: orszagos.termeszetor.egyesulet@gmail.com 

Adószám: 18397073-1-43 Nyilvántartási szám: 01-02-0015017

Bankszámlaszám: 12010879-01383018-00100005 (Raiffeisen Bank).

Félfogadás helye és időpontja: Budapest, 1091 Budapest, Üllői út 91/B 3. em. 21., minden hó első pénteken 10 – 12 h-ig.

Figyelemfelhívás: a Honlapon közzétett elektronikus publikációk csak a forrás pontos megjelölésével, megfelelő hivatkozással használhatók fel, másolhatók és terjeszthetők a szerzői jognak megfelelően!

Tisztelt Honlap-látogató!

Egyre közismertebb tény, hogy a természet védelme, őrzése a jelen és jövő egyik legfontosabb állami és társadalmi feladata, az emberiség létérdeke.

Globális problémáink a bioszféra szennyezése és túlhasználata, a klímaváltozás, a fajok és az élőhelyek pusztulásával az ökológiai stabilitást jelentő biológiai sokféleség csökkenése, a természetes ivóvízkészletek veszélyeztetése, az idegenhonos fajok inváziója és a szárazföldi területek várható csökkenése tartós népességnövekedés mellett.

Nemzetközi és nemzeti, állami és társadalmi összefogás, tudományosan megalapozott aktivitás szükséges ahhoz, hogy fenntartható fejlődéssel biztosítsuk a jövendő nemzedékek életfeltételeit.

Minden eltelt év rohamosan csökkenti az emberiség jövőjét súlyosan veszélyeztető globális folyamatok visszafordíthatóságának esélyeit. Ne várjuk meg a vészharangok kongatását!

Öt éves civil szervezetünk, az Országos Természetőr Egyesület várja minden olyan állampolgár jelentkezését, aki felelősséget és elkötelezettséget érez jövőnk, a természet védelme iránt. Egyesületünk közérdekű tevékenysége rendes vagy pártoló tagsággal, valamint az adó 1 %-ával támogatható.

Budapest, 2018. december

Természetvédő üdvözlettel:

Elnökség